30 dkg ovoce (višně, třešně, rybíz, blumky, broskve nebo meruňky), 10 dkg cukru, 1 dkg škrobové moučky, 1/8 l bílého vína nebo jablečného moštu, 10 dkg kokosek, 1/8 l šlehačky.
Odpeckované ovoce dáme dusit do cukrového sirupu. (Cukr předem pokropíme vodou a vaříme, než přidáme ovoce). Když je ovoce měkké, odcedíme je a do zbylého roztoku přidáme trochu bílého vína nebo jablečného moštu. Přidáváme-li mošt, přidáme i trochu citronové šťávy. Roztoku musí být čtvrt litru. Zahustíme ho škrobovou moučkou, kterou jsme rozmíchali v části studené tekutiny, a necháme několikrát vzkypět. Skleněnou mísu vyložíme kokoskami, na ně dáme ovoce a přelijeme krémem. Zdobíme šlehanou smetanou.